En hemsida som får ditt företag att växa.

Prenumerar på en ny hemsida istället för att betala allt på engång. Vi sköter allt löpande till ett fast pris i månaden.

Välj en prenumeration som passar din verksamhet.

Vi tar hand om allt så att du slipper. Med oss så framtidssäkrar du din hemsida så att den ständigt är optimerad och uppdaterad. Vi sköter allt från drift, underhåll och SEO med mera. Välj en prenumeration som passar dig och din verksamhet.

Välj ett prenumerationspaket som passar din verksamhet.

Vi vill erbjuda våra kunder en hållbar och effektiv tjänst som underlättar och gör skillnad, till ett fast pris! Med våra specialanpassade paket kan du enkelt släppa ansvaret av hemsidan till oss. Vi sköter allt från bygge, underhåll till SEO och innehållsarbete. 

Detta ingår

Unik & Respionsiv Design

Vi ser till att våra hemsidor är unikt designade och anpassade för dig. Våra hemsidor ser bra ut i allt från största skärmen till minsta mobilen.

Säkerhet, säkerhet och support

Alla våra hemsidor byggs med säkerhet och prestande i åtanke. SSL-Certifikat ingår alltid och vi gör underhåll, uppdateringar och backuper med jämna mellanrum.

On Page Optimization

Vi älskar snabba och smidiga hemsidor. Därför optimerar och komprimerar vi våra hemsidor.

SEO Bas

SEO gör att din hemsida rankar bra i Google rankingen. Vi utför ett bas SEO arbete på alla våra sidor för att göra jobbet enklare för Google att hitta din sida. 

Personlig service

Våra kunder ska slippa krångla, därför får du alltid en snabb och personlig service från oss.

SEO Strategy

In luctus aliquam nibh a pretium. Morbi auctor a mauris ac accumsan.

Grafisk material – Vi har designer som kan hjälpa till med logotyper, marknadsmerial mm.

Lägg till vår anpassade tjänst “SEO Plus” så får du ut mer värde och bättre resultat från din hemsida. SEO eller Search Engine Optimization är det arbete som kan göras på hemsida för att ranka den högt på Google rankingen. Syftet med SEO är att skapa inneåll och optimera hemsidan så att den syns högst i bland Googles sökresultat.

Välj ett prenumerationspaket som passar din verksamhet.

Vi vill erbjuda våra kunder en hållbar och effektiv tjänst som underlättar och gör skillnad, till ett fast pris! Med våra specialanpassade paket kan du enkelt släppa ansvaret av hemsidan till oss. Vi sköter allt från bygge, underhåll till SEO och innehållsarbete. 

Startpaketet

För nystartade verksamheter, exempelvis restauranger eller mindre firmor.

Mediumpaketet

För medelstora företag och verksamheter som redan har en hemsida.

Storapaketet

För större företag där webbplatsen är en viktig kommunikationskanal.

{

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sodales lacus a diam efficitur dignissim. Aliquam sollicitudin libero sit amet dui porta venenatis. Pellentesque ultrices nulla et finibus tempor.

Tamim Shaharia

Lead Developer, Focal Inc

Våra paketpriser

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam.

Frågor och svar

Vad är en unik designad hemsida?

Vi utvecklar hemsidor med funktioner och design anpassade efter just era behov.

Vad menas med responsiv design?

En hemsida ska se likadan ut på i en mobil eller läsplatta som den gör på en dator. Därför anpassar vi våra design på hemsidor så de ser bra ut i alla skärmar. 

Vad menas med underhåll och säkerhet?

Vi underhåller hemsidan vi bygger så att den alltid är uppdaterad med de senaste mjukvaran och vi ser alltid till att göra backuper ifall något oförutsätt skulle hända. En säker och uppdaterad hemsida ska klara av olika virus och hacker angrepp och detta får du hos oss.

Webhotell och mailkonton?

AVåra hemsidor ligger på våra serverar (kallat webbhotell) och vi ansvarar för underhåll och säkerhet för dessa. När du blir kund hos oss så får du även tillgång till mailkonton på samma server. Detta gäller de hemsidor som vi hostar på våra servrar, annat gäller om hemsidan ligger på andra servrar än våra egna.

Basfunktionalitet?

Vi designar hemsidan utifrån era behov och vi se till att ha med de funktioner som är relevanta för er bransch. Detta kan vara funktionalitet som kontaktformulär, prisjämförelselisor eller bildgallerier mm.

Location

622/A, Presidency Tower, Panama St, New York.

(+22) 123 456 7898

support@lawfirm.com